Menu




New Holland teeb koostööd Maschioga

Uudised 29.10.2020   

New Holland teeb koostööd Maschioga


New Holland teatas, et on sõlminud Maschio Gaspardoga partnerluslepingu. Itaalia masinatootja toodab kahte randaali ja sügavkobestit, mida turustatakse New Hollandi tööriistadena.

SDM ja SDH lühikesed randaalid koos SUM ja SUH sügavkobestitega on järgmisel aastal saadaval New Hollandi edasimüüjate võrgustiku kaudu. New Holland on laiendanud oma põllu- ja rohumaariistade valikut alates sellest, kui CNH Industrial ostis Kongskilde 2016. aasta oktoobris. Kuid eelmise omaniku investeeringute puudumine põhjustas endises Kongskilde tootevalikus mõned lüngad.

"Oleme väga rahul oma uue partnerlusega Maschio Gaspardoga," ütleb Carlo Lambro, New Holland Agricultures'i president. „New Hollandis otsime pidevalt oma pakkumise täiustamist ja laiendamist, et pakkuda klientidele kogu maailmas innovaatilisi ja terviklikke lahendusi nende põllumajanduslikele vajadustele. Maschio Gaspardo on meie pikaajaliste kogemustega partner ja oma valdkonna liider, nii et selle lepinguga toome klientidele nende esmaklassilisi tooteid, laiendades veelgi tööriistade valikut, et need vastaksid nende nõuetele mullaharimise osas. ”

Maschio Gaspardo kontserni president Mirco Maschio lisab: „Maschio Gaspardol on New Hollandiga juba konsolideeritud originaalseadmete tarnepartnerlus. Oleme uhked selle uue maineka projekti üle, kuna see kinnitab ka Maschio Gaspardo toodete ja pakutava klienditeeninduse kõrgeid kvaliteedistandardeid. See on veel üks oluline ehituskivi meie kasvu jaoks. ”

Enne Kongskilde ostmist levisid kuulujutud, et CNH Industrial soovib osta Maschio Gaspardot.

Uued tooted tulevad esmakordselt turule Euroopa peamistel turgudel Austrias, Belgias, Taanis, Prantsusmaal, Saksamaal, Iirimaal, Hollandis, Poolas, Portugalis, Rootsis, Hispaanias ja Suurbritannias. New Holland esitleb uusi tööriistu lähemalt hiljem aasta jooksul.





gallery image

Sind võivad huvitada ka need artiklid


Uudised

GALERII! Maamess algas!

GALERII! Maamess algas!

Vaata ülevaadet Maamessi esimesest päevast. Galerii leiad a...

Uudised

Homme avatakse Tartus Baltikumi suurim maamajandusmess Maamess

Homme avatakse Tartus Baltikumi suurim maamajandusmess Maamess

18.-20. aprillil toimub Tartu Näituste messikeskuses järjeko...

Uudised

Yara Atfarm ja N-Tester BT – täpse lämmastikväetamise tööriistad põllumehele

Yara Atfarm ja N-Tester BT – täpse lämmastikväetamise tööriistad põllumehele

Atfarm on veebipõhine rakendus põllukultuuride seiramiseks n...