Menu




Kubota värskendab G-seeriat ja toob turule uued kompakttraktorid

Uudised 02.11.2020   

Kubota värskendab G-seeriat ja toob turule uued kompakttraktorid


Kubota teatab oma värskelt uuendatud populaarse G-seeria niidukite ja uue EK1 väiketraktorite turule toomisest.

Uue G-seeria koosseisus on kaks mudelit; G231 ja G261. Mõlemad on saadaval madala ja kõrge rohukogujaga. Mudelitel on näiteks uus hüdrostaatiline jõuülekanne (HST), mis on mõeldud veojõu ja haarde suurendamiseks. Mudelite mootorid on valmistanud Kubota ja nende võimsus on 23 hj ja 26 hj. Hüdraulilist jõuvõtuvõlli asendab elektromagnetiline jõuvõtuvõlli sidur.

 

G-seeria niidukid on loodud töötama kiiremini ja tagama parema niitmistulemuse, säästes klientide aega, raha ja vaeva. Kubota uue G-seeria parem jõudlus ja kohanemisvõime võimaldavad operaatoritel töötada tõhusamalt erinevat tüüpi maastikul.

 

G-seeria niidukite tippkiirus on 19,0 km/h, mis on ühtlasi segmendi suurim, Uued masinad pakuvad operaatoritele paremat roolijuhtimist, lisaks täiustatud kogumissüsteemi. Uus G-seeria on saadaval Kubota esindustes veel 2020. aastal.

 

Kubota uus kompaktsete traktorite seeria EK1

 

Kubota teatas oma uute kompaktsete traktorite EK1 turule toomisest, mis loodi Kubota Corporationi ja Escortsi koostöös. Sarja esimene mudel on EK1-261, mis vastab nii väiketootjate kui harrastustalunike nõudmistele.

 

EK1-261 on varustatud kolmesilindrilise 1318 cm³ V-etapi mootoriga, mis annab 25 hj, ja 24-liitrise kütusepaagiga. 4WD traktor on varustatud käigukastiga, millel on 9 edasi- ja 3 tagasikäiku.

 

Lisaks pakub EK1-261 üllatavat jõudlust hüdraulilise roolivõimendi ja hüdropumbaga 20 l/min. Need hüdraulilised jõusüsteemid tagavad laaduri suurema reaktsioonivõime ja tõstavad tagumise tõstevõime 750 kg-ni.

 

Lame platvorm ja avar juhi töökoht pakuvad funktsionaalset ja hästi kujundatud paigutust, mis võimaldab sõita mugavamalt. Tuled on lahendatud kaasaegse LED-tehnoloogiaga. Tootega on kaasas tööriistakast, mis hõlbustab igapäevast hooldust.

Mudel on saadaval esindustes veel 2020. aasta jooksul.

 

 





gallery image
gallery image
gallery image

Sind võivad huvitada ka need artiklid


Uudised

GALERII! Maamess algas!

GALERII! Maamess algas!

Vaata ülevaadet Maamessi esimesest päevast. Galerii leiad a...

Uudised

Homme avatakse Tartus Baltikumi suurim maamajandusmess Maamess

Homme avatakse Tartus Baltikumi suurim maamajandusmess Maamess

18.-20. aprillil toimub Tartu Näituste messikeskuses järjeko...

Uudised

Yara Atfarm ja N-Tester BT – täpse lämmastikväetamise tööriistad põllumehele

Yara Atfarm ja N-Tester BT – täpse lämmastikväetamise tööriistad põllumehele

Atfarm on veebipõhine rakendus põllukultuuride seiramiseks n...