Menu




Pöttinger esitleb uusi Terrasem Classic külvikud

Uudised 07.12.2020   

Pöttinger esitleb uusi Terrasem Classic külvikud


Pöttinger on laiendanud oma Terrasem sarja külvikuid Classic-seeriaga. Kuna need on nüüd ilma mullaharimisriistadeta, on neid lihtne vedada ja saavutada kõrge jõudlus. Classic masinaid on saadaval töölaiustega vahemikus 4,0 m kuni 9,0 m.

Uute Terrasem Classic ja Terrasem Fertilizer Classic väikeste võimsuste vajadus (otsese väetamisega) muudab need masinad hõlpsasti liigutatavateks ja kasutamisel kulutõhusateks.

Terrasem Classicu eelduseks on korralikult ettevalmistatud põld, kuhu saab seemne asetada nõutava täpsusega. Õige rehvipakett tagab seemendi ees vajaliku tihendamise, et luua seemnele ideaalsed idanemistingimused. Tihendamine on vajalik, kuna mulda on korduvalt kobestatud ja see tuleb ühendada niiske aluspinnasega. See on vajalik vee jõudmiseks seemneni ja tagab idanemiseks vajaliku niiskustaseme.

Kõrge võimsuse optimeerib suur külvipunker mahuga 3000 liitrit kuni 6,0 m töölaiusega masinates või 3950 liitrit, kui masin on varustatud punkri laiendusega. Masinatel, mille töölaius on vahemikus 8,0–9,0 m, ja kõigil Terrasem Fertilizer Classic külvikutel on seemnepunkri maht 4000 liitrit ehk muljetavaldav 5100 liitrit koos punkri laiendusega.

Lisaks klassikalistele teravilja- ja väikse seemnematerjali külviprotsessidele on Terrasem Classic võimeline väetist andma ka seemneridade vahele. Fertilizer Pro seemendi abil ladestatakse külviprotsessi käigus väetis nõudlike tingimuste jaoks. Väetiserida ladestub kahe seemnerea vahele ja külvisügavust saab hüdrauliliselt reguleerida.

Terrasem Classicuga pakub Pöttinger universaalset külvikut, mille saab kulutõhusalt integreerida mis tahes protsesside järjestusse. Külvik tagab muljetavaldavalt täpse külvi ja ainulaadse pinnase jälgimise.





gallery image

Sind võivad huvitada ka need artiklid


Uudised

Uus elektritraktor Prantsusmaalt

Uus elektritraktor Prantsusmaalt

Prantsusmaalt pärit startupi Seederal elektritraktori protot...

Uudised

AGCO investeerib Soome mootoritehasesse 70 miljonit eurot

AGCO investeerib Soome mootoritehasesse 70 miljonit eurot

Investeering AGCO Linnavuori tehasesse Nokias loob tehasele...