Menu




Eco Log harvesteripeade valik laieneb

Mets 16.06.2021   

Eco Log harvesteripeade valik laieneb


Eco Log laiendab tootevalikut nelja uue harvesteripea mudeliga.

Uus Eco Log harvesteripeade seeria põhineb SP Maskineri kindlal ja hästi tõestatud tehnikal, mis on nüüd kohandatud ja optimeeritud, et sobida ideaalselt Eco Log harvesteritega.

Kõik mudelid on loodud madala hõõrdumisega kontseptsiooni järgi, kus viie erineva uuendusliku kombinatsiooni tulemuseks on muljetavaldava tootlikkuse, kõrge vastupidavuse, minimaalse hoolduse ja kütusekuluga lõikepead. Samuti on Eco Log harvesteripead varustatud Eco Log Saw Controliga: see on patenteeritud süsteem, mis optimeerib kõiki raieid sõltumata tingimustest nagu puuliigid ja raietüüp.

„Meie uued harvesteripead töötavad suurepäraselt ja neid proovinud klientide reaktsioonid ütlevad meile, et need on uskumatult kiired ja pikkuse mõõtmisega väga usaldusväärsed,“ ütleb Eco Log Logisti tegevdirektor Anders Gustafson.

Viimase kahe aasta jooksul on Eco Log järjepidevalt kasvanud ja järjest suurendanud nii harvesterite kui ka forvarderite valikut - see on andnud tulemuseks ühe kõige põhjalikuma seeria turul. Nüüd on uus harvesteripeade seeria pikaajalise arendus- ja kasvustrateegia järgmine samm.

„Me usume palju oma uutesse harvesteripeadesse ja on väga hea tunne neid koos Eco Log Saw Controliga turule tuua, laiendades meie valikut veelgi. Loomulikult jätkame ka Log Maxi kombainipeade pakkumist nagu varem. See annab klientidele, kes valivad Eco Log'i, ligipääsu väga laiale valikule, millel on palju erinevaid võimalusi - täpselt nii, nagu see olema peaks,“ ütleb Anders Gustafson.

Eco Log harvesteripeade seeria koosneb neljast mudelist:

  • Eco Log 461 LF - mitmekülgne ja kiire vähese kaaluga harvesteripea, mis saab hõlpsasti hakkama ka kõige raskemini ligipääsetavates piirkondades.
  • Eco Log 561 LF - ülitootlik igakülgne harvesteripea, mis tegeleb kõigega alates madalakvaliteedilise puidu harvendamisest kuni põhilangetamiseni.
  • Eco Log 661 LF - tugev ja mitmekülgne suure jõudlusega harvesteripea igasuguseks lõppraieks.
  • Eco Log 761 LF - võimas ja töökindel harvesteripea, mis saab hakkama ka kõige raskemate langetustoimingutega, suure võimsuse ja maksimaalse jõudlusega.

Kõik mudelid on loodud madala hõõrdumise kontseptsiooni (LF) järgi, mis koosneb viiest erinevast lahendusest, mis on välja töötatud maksimaalse tootmise, optimaalse kütuse- ja energiakulu ning minimaalsete hoolduskulude saavutamiseks. Kombainipea tagab alati optimaalse rõhu tüve suhtes ja kandevõime, mille tulemuseks on suur kiirus ja minimaalne hõõrdumine.

Eco Log Saw Control - patenteeritud süsteem, mis tagab iga lõike optimeerimise sõltumata välistest tingimustest. Tänu tagasisidele baasmasina ja harvesteripea vahel toimub iga saagimine kõrgeima efektiivsusega, ilma et oleks vaja käsitsi reguleerida erinevate puuliikide seadeid. Segametsades või karmides lõppraietes optimeerib Eco Log Saw Control iga raiet, et töö oleks efektiivsem ja tulemuslikum.





gallery image

Sind võivad huvitada ka need artiklid


Mets

Karo Mets OÜ: pikaajaline kogemus ja hea meeskond toovad tulemuse

Karo Mets OÜ: pikaajaline kogemus ja hea meeskond toovad tulemuse

„Loomulikult tuleb tänapäeval meeskond kaasata masinate vali...

Mets

Keeruline on metsa majandada, kui talv miinuskraade ei paku

Keeruline on metsa majandada, kui talv miinuskraade ei paku

Saarte Metsamajanduse OÜ tõestab enda näitel, et kui operaat...

Mets

Stihl valmistas uue elektrilise juhtmevaba oksasae

Stihl valmistas uue elektrilise juhtmevaba oksasae

Akuoksasaega HTA 150 pakub Stihl esimest spetsiaalselt metsa...