Menu




Claas pakub kaht uut traktorit Xerioni 12. seeriast

Uudised 31.07.2023   

Claas pakub kaht uut traktorit Xerioni 12. seeriast


Xerion 12.590 ja 12.650 pakuvad maksimaalset võimsust 585 ja 653 hj ning on saadaval versioonidena Terra Trac ja Trac.

Xerion 4200 ja 5000 kahel võimsamal mudelil on tõhus mootori madala pöörlemissagedusega ajami kontseptsioon 2.0, juhiabisüsteem Cemos, hüdropump võimsuega kuni 537 l/min ja uus avar neljapunktivedrustusega kabiin.

Lisaks on Terra Trac mudelid varustatud ettevõtte Claas Industrietechnik äsja välja töötatud amortisaatoritega roomikutega, mis muudavad need masinad tugevamaks kui kunagi varem.

Kaks uut võimsamat 12.590 ja 12.650 on projekteeritud kõige karmimateks veotöödeks, kui veetakse laiu kultivaatoreid ja külvikuid, samuti ümberlaadimishaagiseid. Põhilised sihtturud on lisaks Põhja-Ameerikale, Kesk-ja Lääne-Euroopale ning Lõuna-Ameerikale sellised riigid nagu Austraalia.

Uued Terra Trac kolmnurksed roomikumoodulid või kuni 800/70 R42 topeltrehvid kannavad võimsuse õrnalt ja efektiivselt üle maapinnale, samas kui juht naudib neljapunktilise vedrustusega kabiinis suurepärast kõikehõlmavat vaadet. Maksimaalse võimsusega kuni 653 hj ja pöördemomendiga kuni 3100 Nm on Xerion 12 seeria hetkel turul kõige võimsam pidevalt muutuva ülekandetehnoloogiaga neljarattaveoga traktor ning sellel on kasutusel tuttav juhiabisüsteem Cemos Claasi standardsetelt traktoritelt, millel on pidevalt muutuv CMATIC-käigukast.

15,6 l kuuesilindriline MB ridamootor OM473 LA on tuttav Jaguarilt ja Lexionilt ning see ühendab võimsa pöördemomendi kütusesäästlikkuse ja väikeste hoolduskuludega. Masinal Xerion 12.590 annab see kombinatsioon võimsuse 585 hj alates pöördemomendist 1600 p/min ja masinal Xerion 12.650 kuni 653 hj. Piirdeklapiga turboülelaaduriga turboliittehnoloogia tagab suure võimsuse ka mootori väikesel pöörlemiskiirusel ning maksimaalse efektiivsuse nii täiskoormuse kui ka osalise koormuse tingimustes. Selle tulemusena on muljetavaldav maksimaalne pöördemoment 3100 Nm masinal Xerion 12.650 saadaval isegi pöörlemiskiirusel 1300 p/min. Tühikäigu pöörlemiskiirus on ainult 650 p/min.

Nagu kõik Claasi traktorid, on ka uus XERION 12 seeria varustatud uusima põlvkonna CMATIX pidevalt muudetava jõuülekandega, mis on hõlpsasti hooldatav, vastupidav ja täiesti vastavuses mootori optimaalsete pöördemomendi- ja kütusekulunäitajatega. Xerion tagab mootori täieliku pöördemomendi alates minimaalsest kiirusest 0,05 km/h.

Tänu neljale automaatselt valitud käigurežiimile töötab jõuülekanne suure efektiivsusega, kandes võimsuse pidevalt üle mõlemale teljele. Ühendades veo ajal mitmikläbimisefekti ja 50:50 kaalujaotuse, kantakse võimsus kompromissita üle maapinnale, tagades samal ajal maksimaalse mulla kaitsmise olenemata roolinurgast. See tähendab, et täielik veojõud on kättesaadav ka künklikul pinnal töötades või takistustega kokku puutudes.

Xerion 12 Terra Trac saavutab efektiivse pöörlemiskiiruse 1400 p/min juures tippkiiruse 40 km/h. Traci ratasversiooni tippkiirus on 50 km/h, mis on selles jõudlusklassis ainulaadne.

Xerion 12 seeria olulisemate uuenduste ülevaade

  • Tõestatud kontseptsioon, millel on väga vastupidav, poltidega kinnitatud raam ja kaks juhtsilda maksimaalse stabiilsuse ja täpse juhtimise tagamiseks ilma kabiini külgsuunalise liikumiseta või haakeriistadele mõjuvate löökideta.
  • Terra Trac nelja kolmnurkse roomikuga, Trac-topeltrehvidega
  • Tõhus, suure pöördemomendiga kuuesilindriline mootor Mercedes-Benz, mille töömaht on 15,6 l ja suurim võimsus 585 või 653 hj
  • Pöördemoment kuni 3100 Nm
  • Mootori väikese pöörlemiskiiruse kontseptsioon 2.0: suurim võimsus pöörlemiskiirusel 1600 p/min, suurim pöördemoment pöörlemiskiirusel 1300p/min, tühikäigu pöörlemiskiirus 650 p/min
  • Kütusekulu vähenemine 8-10% tunnis võrreldes teiste selle võimsusklassi traktorikontseptsioonidega
  • Diislikütuse varu 1400 l tänu kesksele kütusepaagile: täitetase ei mõjuta teljekoormuse jaotust
  • Pidevalt muutuv jõuülekanne CMATIC juhi maksimaalse mugavuse ja kompromissitu vastupidavuse tagamiseks; mudelil Trac tippkiirusega 50 km/h ja mudelil Terra Trac tippkiirusega 40 km/h pöörlemiskiirusel 1400 p/min – mõlemad selles võimsusklassis unikaalsed
  • Kuni kolm koormustundlikku pumpa kogutootlikkusega 537 l/min
  • Vooluhulgaga kuni 140 l/min hüdraulilised väljundid prioriteetsete vooluahelate jaoks
  • Terra Trac: Claas Industrietechnikult pärit uued kolmnurksed roomikukoostud Terra Trac 400, millel on pöördvankrile paigaldatud keskrullikupaarid ja summutusplokid põhiraami ja alusvankri vahel
  • Xerion 12 Trac: topeltrehvid kuni 800/70 R42 ratastraktoritel suurima jälgpinna saavutamiseks ja lukustamiseks
  • Suurim kabiin tippklassist traktorite segmendis
  • Neljapunktivedrustusega kabiin uue mugavustaseme saavutamiseks tippklassist XXL traktoriseerial
  • Konkurentsitult kõikehõlmav nähtavus tänu täielikult integreeritud heitgaasisüsteemile ja heitgaasi järeltöötlussüsteemile, A-piilarile ja roolisambale
  • Juhiistet saab pöörata 40° paremale ja 10° vasakule
  • Dünaamiline juhtimine: vähendab poole võrra rooliratta pöörete arvu, mis on vajalik rooli täieliku blokeerimise saavutamiseks põllutööde ajal ja mis vähendab juhtimisel vajalikku jõudu
  • CEBIS-terminali integreeritud CEMOS-traktoritele
  • Täppispõllunduseks valmis: CEMIS 1200, GPS PILOT, ISOBUS, TASK CONTROLLER ja muud





gallery image

Sind võivad huvitada ka need artiklid


Uudised

Avant tõi turule kõige pikema tööajaga uued elektrilised väikelaadurid

Avant tõi turule kõige pikema tööajaga uued elektrilised väikelaadurid

Maailma juhtiv väikelaadurite tootja Avant tõi turule kolman...

Uudised

John Deere toob turule uued H-seeria metsamasinad

John Deere toob turule uued H-seeria metsamasinad

Uued suurema klassi H-seeria harvesterid ja forvarderid näit...

Uudised

GALERII! Maamess algas!

GALERII! Maamess algas!

Vaata ülevaadet Maamessi esimesest päevast. Galerii leiad a...