Menu




Case IH Vestrum sai uue käigukasti

Uudised 22.09.2023   

Case IH Vestrum sai uue käigukasti


100–130 hj Case IH Vestrumi sari on nüüd saadaval koos ActiveDrive 8 käigukastiga alternatiivina CVXDrive'ile (CVT).

Case IH nendib, et neil, kes soovivad Vestrumit ega vaja CVT kõiki võimalusi, on nüüd madalama hinnaga, kuid siiski säästlik ja võimas alternatiiv.

115–150 hj Maxxumi traktoritelt pärit uue kasti esimene vahemik pakub kiirusi 0–10,7 km/h rasketeks vedamisteks. Vahemik 2 (4,3–18,1 km/h) vastab enamikule vajadustele. Maanteesõiduks on vahemik 3 kiirustega 0–40 km/h. Roomamisvõimalus lubab kiirust kuni 190 m/h.

ActiveDrive 8 traktoritel on kaks spetsifikatsioonipaketti: Selection ja Advanced. Valikmudelid on varustatud mehaaniliste kaugjuhitavate klappide, 80 või 110 l/min hüdropumba, kolmekäigulise jõuvõtuvõlli ja esihoovastiku võimalustega. Laadurite tööks on kaks katusevarianti, sealhulgas 2,7 m madal katus koos panoraamaknaga. Standardse katuse kõrgus on 2,83 m. Kliimaseade, kaassõitjaiste ja kabiini vedrustus on valikulised.

Lisavarustus sisaldab esihooba koos haakeseadme juhtimisega, elektrohüdraulilisi kaugjuhtimispulte ning valikulisi funktsioone nagu täiustatud põllupöörde haldus, automaatne juhtimine ja ISObus.

Nii CVXDrive kui ka ActiveDrive 8 Vestrumi mudelitel on FPT NEF 4,5-liitrisest neljasilindriline Stage V mootor. Tagumine tõstevõime on 5,6 t (2,3 t esihoovastik). Kabiini sisemuse müratase on 69 dB(A) ja rippkabiini valikud hõlmavad laaduri juhtkangi koos käigukasti juhtnuppudega. AFS Pro 700 Plus puuteekraaniga terminalil on kiirkäivitusmenüü ja kuni neli kaamerasisendit.

Vestrum ActiveDrive 8 traktorite tootmine juba käib, täielik saadavus kõigil Euroopa turgudel saavutatakse sel sügisel.





Sind võivad huvitada ka need artiklid


Uudised

Avant tõi turule kõige pikema tööajaga uued elektrilised väikelaadurid

Avant tõi turule kõige pikema tööajaga uued elektrilised väikelaadurid

Maailma juhtiv väikelaadurite tootja Avant tõi turule kolman...

Uudised

John Deere toob turule uued H-seeria metsamasinad

John Deere toob turule uued H-seeria metsamasinad

Uued suurema klassi H-seeria harvesterid ja forvarderid näit...

Uudised

GALERII! Maamess algas!

GALERII! Maamess algas!

Vaata ülevaadet Maamessi esimesest päevast. Galerii leiad a...