Menu




Case IH uuendab Farmlifti mudeliseeriat

Uudised 30.10.2023   

Case IH uuendab Farmlifti mudeliseeriat


Seitsmest mudelist koosneva Case IH Farmlifti järgmise aasta seeria teleskooplaadurid  on varustatud 6F/3R PowerDrive'i jõuülekandega.

Farmlift 633 (maksimaalne tõstevõime/tõstekõrgus 3,3t/6,0m), 737 (3,7t/7,0m) ja 935 (3,5t/9,0m) mudelid jätkavad 140l/min hüdrosüsteemiga. Uus suure vooluhulgaga 160 l/min pump mudelitel 636 (3,6 t/6,0 m) ja 742 (4,2 t/7,0 m) tagab aga kiirema tsükliaja.

Elektrohüdrauliline isetasanduv süsteem asendab tavapärase kompensatsioonisilindri kahe nurgaanduriga. Varustades ECU-le reaalajas asukohateavet, arvutab tarkvara kaldsilindri täpse õlivoolu vajaduse.

Peamised uuendused leiame kabiinis. Nende hulka kuulub uus reguleeritav istmele kinnitatav töökäetugi. See sisaldab integreeritud klahvistikku, mis võimaldab lihtsat juurdepääsu põhifunktsioonidele, lisaks on uus juhtkang koos integreeritud hüdraulika, käigukasti ja süstiku juhtnuppudega ning uus digitaalne armatuurlaud.

Muudetud juhtimispaigutus sisaldab uut 7-tollist värvilist LCD-ekraani. Uue tahavaatekaameraga masinatel saab LCD-ekraanil pilte kuvada ka siis, kui tagurpidikäik on sisse lülitatud. Ekraani kõrval on uus LED-põhine stabiilse riskitasemega koormusmomendi indikaator, mis hoiatab, kui maksimaalne kandevõime on lähenemas ja rakenduda võib hüdrauliline lukustus.

Funktsioonide hulka kuulub aktiivne kopa raputamise/asendisse tagasi liikumise nupp. Uus poolautomaatne asendisse tagasipööramise funktsioon võimaldab operaatoritel seada kaks etteantud poomi sihtasendit tõstmise/langetamise, tühjendamise/pealevõtu ja noole pikendamise/tagasitõmbamise tsükliteks.

Kõik nüüd saadaval olevad mudelid on AFS Connecti valmisolekuga ja varustatud üheaastase AFS Connecti telemaatika tellimusega masinaandmete jälgimiseks ja hoiatusteadete edastamiseks.





gallery image

Sind võivad huvitada ka need artiklid


Uudised

Avant tõi turule kõige pikema tööajaga uued elektrilised väikelaadurid

Avant tõi turule kõige pikema tööajaga uued elektrilised väikelaadurid

Maailma juhtiv väikelaadurite tootja Avant tõi turule kolman...

Uudised

John Deere toob turule uued H-seeria metsamasinad

John Deere toob turule uued H-seeria metsamasinad

Uued suurema klassi H-seeria harvesterid ja forvarderid näit...

Uudised

GALERII! Maamess algas!

GALERII! Maamess algas!

Vaata ülevaadet Maamessi esimesest päevast. Galerii leiad a...