Menu




John Deere esitleb uut võimsat lõikepead

Mets 20.05.2020   

John Deere esitleb uut võimsat lõikepead


Uus H219 lõikepea sobib ideaalselt suurtele harvesteridele ja jämedatele puudele.

Kaherattaveolise H219 kombainipea etteandmismootorid on kahekiiruselised. Etteandmise jõud ja kiirus kohanduvad automaatselt puidu suurusega. Laasimise  kvaliteet on suurepärane, sõltumata puidu läbimõõdust. Pikad noad ja suured rulliavad muudavad puu haaramise lihtsaks. Kahe etteanderulli ja võimsate laasimisnugade koostöö tagab nii sirgete kui kõverate puude sujuva töötlemise.

Söötmismootori voolikute ja voolikukaitse parem asetus suurendab voolikute vastupidavust. Etteandemootori voolikuühendused väljaspool klapikatet võimaldavad voolikuid hõlpsalt vahetada ning uued, hingedega klapikaaned parandavad kasutusmugavust.

Tõusnud on pikkuse mõõtmise seadmete kasutusmugavus, samuti on seadmed nüüd paremini kaitstud. Pikkuse mõõteseadmete tugevust ja struktuuri on täiustatud, võimaldades mõõterulli vajalikku survejõudu kasutada igat tüüpi puudega. Paksu koorega puude jaoks on välja töötatud uus mõõterulli variant.

Tänu TimberMatic juhtsüsteemile on mõõtmise täpsus suurepärane. Automaatne nullimine pikkuse mõõtmisel Find End anduriga hõlbustab ja kiirendab tüvede töötlemist. Ülemise sae võimalus tõstab lehtpuu töötlemise tootlikkust.

John Deere H219 on võimas harvesteripea, mis on loodud kasutamiseks suurte rataste ja roomikutega kombainidega. Lisaks on H219 ideaalne suurte eukalüptipuude koorimiseks.

* Tüve maksimaalne läbimõõt 750 mm

* Toitejõud 37,7 / 28,1 kN

* Maksimaalne etteandekiirus 4,5–6,0 m / s

* Kaal ilma rotaatori ja tõsterõngata 1930 kg

 Uus saeseade SuperCut 100S kõigile John Deere harvesteripeade jaoks

Alates 2020. aasta kevadest saavad kõik John Deer’i harvesteripead uue saeseadme SuperCut 100S. Sae uue põlvkonna ketipingutusseade, automaatne ketipingutamine ja mehaaniline varraste lukustamine lisavad jõudlust ja vastupidavust. Täistatud keti vabastamise süsteem hõlbustab saeketi vahetamist. Uus saeseade võimaldab ka suuremat valikut saemootoreid ja saekette.

John Deer’i harvesteripead on tuntud oma jõudluse, töökindluse ja mõõtmistäpsuse poolest.

John Deer’i harvesteripead on kõrgtehnoloogilised tööriistad, mis vastavad tööstuse rangetele kvaliteedinõuetele kõigis töötingimustes. Iga lõikepea mudelit on enne seeria algust tuhandete tundide vältel tootmises katsetatud.

John Deere’i harvesteripead on konstrueeritud ja toodetud Soomes.





gallery image

Sind võivad huvitada ka need artiklid


Mets

Karo Mets OÜ: pikaajaline kogemus ja hea meeskond toovad tulemuse

Karo Mets OÜ: pikaajaline kogemus ja hea meeskond toovad tulemuse

„Loomulikult tuleb tänapäeval meeskond kaasata masinate vali...

Mets

Keeruline on metsa majandada, kui talv miinuskraade ei paku

Keeruline on metsa majandada, kui talv miinuskraade ei paku

Saarte Metsamajanduse OÜ tõestab enda näitel, et kui operaat...

Mets

Stihl valmistas uue elektrilise juhtmevaba oksasae

Stihl valmistas uue elektrilise juhtmevaba oksasae

Akuoksasaega HTA 150 pakub Stihl esimest spetsiaalselt metsa...