Menu




Opel esitleb uusi tarbesõidukeid

Auto 07.10.2024   

Opel esitleb uusi tarbesõidukeid


Pika ajalooga autotootja Opel pakub kergeid ja keskmisi tarbesõidukeid kõikmõeldavateks vajadusteks. Erineva suurusega seeriaid on tootmises kolm.

Combo Cargo

Vastupidav, ülimalt praktiline ja paindlik – uus Combo sobib suurepäraselt nii kauba kui ka inimeste transportimiseks. Isegi mahtuniversaalina Combo Life.

Uuenduslikult mitmekülgne

Tänu uue Combo nutikatele disainilahendustele on see kompaktne, kuid ruumikas auto, tulvil innovaatilisi lahendusi, mis aitavad töötada veelgi mugavamalt ja tõhusamalt.

Sise- ja välisdisain

Uus Combo järgib välimuses Opeli disainikeelt, olles samas sõitjatele maksimaalselt mugav, ergonoomiline ja ruumikas. Läbimõeldud modulaarne ehitus ja nutikad funktsioonid teevad sellest tõeliselt mitmekülgse töövahendi.

 

Mitmekülgsus

Valida saab kahe kerepikkuse ning vastavalt kahe kandevõime vahel. Kerepikkus L1 on saadaval kahe erineva täismassiga (2,0 t või 2,4 t) ning vastavalt kas väiksema või suurema kandevõimega (600 kg või 1000 kg). See on oluline, sest klient saab valida vastavalt vajadusele kas 2,0-tonnise tavaversiooni või väikese lisatasu eest 2,4-tonnise versiooni. Näiteks kullerfirmadel pole vaja suurt kandevõimet, seega nemad valivad tavaliselt tavaversiooni. Kuid tööstuskaupu vedavad ettevõtted vajavad suuremat kandevõimet ja valivad 2,4-tonnise täismassiga versiooni, Isikupärase auto loomisele aitab kaasa hulk paindlikke interjöörilahendusi.

Kaubik

Uuel Combol on omas klassi suurim kaubaruum ning hulk asjalikke lahendusi, näiteks pikkade esemete vedamiseks luuk „Flex Cargo“ kauba- ja sõitjateruumi vaheseinas. Komapktse välimusega Combo osutub nii seest üllatavalt ruumikaks, mahutades kuni 3440 mm pikkuseid esemeid. (Veetava kauba mõõtmed võivad oleneda auto konfiguratsioonist). Sõltuvalt versioonist mahub Combosse kas 2-, 3- või 5-kohaline meeskond (Combo Cargo Team). Jõuallika saab valida ühe bensiinimootori, kahe diisli ja ühe elektriajami hulgast. Sisepõlemismootoritele pakutakse 6-käigulist käsitsilülitatavat või 8-käigulist automaatkäigukasti.

Ühenduvus

Uue Comboga on iga teekond efektiivne. Uusima ehitusega ökonoomsed mootorid, navifunktsioonid ja OpelConnecti teenused hoiavad meeskonna alati õigel teel. Combo Cargo ja Combo Cargo Team on varustatud rikkaliku juhiabide paketiga Safety Pack, millesse kuuluvad kiirusehoidik ja kiirusepiirik, kiirusepiirangu teave (SLI), intelligentne kiiruse kohandamine (ISA), juhi tähelepanu hajumise hoiatus (DAA3), automaatne hädapidurdussüsteem kaameraga (VAEBS) ja kaugtulede automaatika (HBA).

Combo kannab kuni 1000 kilogrammi kaupa.

Ohutus ja juhiabi

Combo ostja saab parima nähtavuse: uuel Opel Combol on oma klassi parimad LED-esituled IntelliLux® Matrix, mis tagavad optimaalse nähtavuse ja kohanduvad automaatselt, et vastusõitjaid mitte pimestada. Lisa-

varustusena saab tellida kõiki tänapäevaseid lisasid nagu 10-tollise HD-ekraaniga raadio, navigatsioonisüsteem, parkimiskaamera jne.

Opel Vivaro.

Vivaro

Vivaro on Opeli tarbesõidukite keskmise suurusega esindaja. Paindlik istmepaigutus, mahukas kaubaruum ja muljetavaldav kande­võime teevad mugava ja praktilise Vivaro sobivaks väga paljudele ettevõtetele. Vivaroga saab töö tehtud kiirelt, korralikult ja professionaalselt.

Vivaro on su parim töövahend

Uus Vivaro on valmis igaks väljakutseks! Saadaval on kaks kerepikkust ja kaks või kolm istekohta. Lisaks on valikus ka viie- või kuuekohaline meeskonnaauto Vivaro Team, kus kaubaruum on sõitjateruumist eraldatud teise istmerea taga oleva kinnise vaheseinaga.

Mitmekülgsus

Uue Vivaro saab ostja konfigureerida oma soovide järgi, valides sobiva kerepikkuse ning jõuallika. Viimaseid on valikus neli: kolm diiselmootorit ning elektrimootor. Pealegi on Vivaro varustatud kõikvõimalike lisadega, mis aitavad klientidele parimat teenindust pakkuda. Aeg valida paindlikkus ja paremad tulemused!

Vivarot on mugav laadida nii tagauste kui külgmiste lükanduste kaudu.

Kaubik

Kompaktsusele vaatamata on uus Vivaro väga mahukas ja hõlpsasti laaditav tänu läbilaadimisluugi ja istmete süsteemile FlexCargo®, lükandustele ja käed-vabad-süsteemile. Kõik on tehtud selleks, et töö kulgeks kiiremini ja hõlpsamalt.

Ühenduvus

Uue Vivaroga valid alati kiireima marsruudi. Ökonoomsed ja võimsad mootorid, navi­funktsioonid ja OpelConnecti teenused hoiavad sind ja su töötajad turvaliselt õigel teel. Vivaro põhivarustuses on rikkalik juhiabide pakett: kiirusehoidik ja kiirusepiirik, kiirusepiirangu teave (SLI), intelligentne kiiruse kohandamine (ISA), juhi tähelepanu hajumise hoiatus (DAA3), automaatne hädapidurdussüsteem kaameraga (VAEBS) ja kaugtulede automaatika (HBA).

Vivaro kabiin on avar ja mugav.

Kontor autoistmel

Lisavarustusena on võimalus keskmise istme seljatugi liigutatavaks sülearvuti aluseks või topsihoidjaga söögilauaks kokku klappida.

Ohutus ja juhiabi

Uue Vivaro tipptehnoloogia aitab liiklusõnnetusi ennetada ja sõidumugavust suurendada. Lisaks eelmainitud juhiabisüsteemidele saab tellida adaptiivse kiirusehoidiku ja muid juhiabisid. Kokku on uuel Vivarol põhi- või lisavarustusena saadaval 18 erinevat juhiabisüsteemi. Lisavarustusena tellitav tagurduskaamera Surround View kuvab pildi auto taga ja paremal küljel olevatest objektidest tahavaatepeegli ekraanile.

Movanoga saate oma tööd edukalt tehtud.

Movano

Opeli tuntud kvaliteedi ja praktilisusega uus Movano on nüüd veelgi võimekam kaubik, mida iseloomustavad töö tegemist soodustavad lahendused ja juhiabifunktsioonid. See on täiuslik tööriist igaks veoks – soodne sõita ja ülal pidada.

Ükski töö pole liiga suur

Opeli suurim kaubik saab hakkama kõigega, mida sinu tegevusalal ette võib tulla. Movano on saadaval kolme keretüübina – Van (kaubik), Chassis Cab (raamauto) või Platform Cab (kastiauto). Tõsisemate tööde jaoks pakutakse neist kõigist versiooni HD (Heavy Duty).

Mitmekülgsus

Konfigureeri oma tegevusalale sobivaim Movano. See on saadaval mitmes kerevariandis (4 pikkust ja 3 kõrgust) ja kohandatav täpselt ostja tegevusalale, et pakkuda klientidele veelgi paremat teenindust. Tõhusa töö ja parimad tulemused saavutad just sulle loodud võimeka kaubikuga. Sealjuures jääb Movano täismass alla 3,5 tonni, vaid kõige pikem HD-versioon kaalub täislastis 4,25 tonni ja nõuab juhilt ainsana C-kategooria juhiluba.

Movano kaubaruum mahutab kuni 17 m3.

Kaubik

Suure kandevõime ja mahutavusega ning hulga käepäraste lahendustega Movano on praktilisuses liider ja sobib täiuslikult väga erinevateks töödeks. Jõuallika saab valida kahe diiselmootori ning täiselektrilise seast.

Jõuülekandeks aga on pakkuda kuuekäiguline käsi- või kaheksa­käiguline automaatkäigukast.

Ühenduvus

Uue Movanoga on iga sõit tõhusam. Seda tänu säästlikele diiselmootoritele, aga ka uusimatele ühenduvus- ja navigatsioonilahendustele. Kvaliteetne info- ja meelelahutussüsteem ning optimaalse marsruudi plaanimine muudavad sinu tööpäevad mõnu­samaks. Movano põhivarustusse kuuluvad järgmised juhiabid: automaatne hädapidurdussüsteem (AEBS), sõidurajal püsimise abi, liiklusmärkide tuvastamise ja kiirusepiirangu teave (TSR/SLI) ning kiiruse intelligentne kohandamine (ISA). Lisavarustusena aga on saadaval adaptiivne kiirusehoidik, võtmevaba sissepääs ja käivitus, värviline digitaalne HD-näidikutepaneel, 10-tollise HD-puuteekraaniga navigatsioonisüsteem, täis-LED-esituled, juhtmevaba telefonilaadija jne.

Võimalusterohke kabiin

Enam pole vaja sülearvutit põlvedele ja rooli­le toetada. Sarnaselt Vivarole saab ka uue Movano tõeliseks ratastel kontoriks muuta ja viia oma ettevõtte tootlikkus uuele tasemele.

Movano kabiinis tunnevad end kõik mugavalt.

HEA TEADA

·        Kõik Opeli tarbesõidukid on tänaseks saadaval ka täis­elektrilisena

·        Opel pakub kõigile tarbesõidukitele 5-aastast läbisõidupiiranguta garantiid või 8-aastast veoaku garantiid (8 a / 160 000 km).

 

 





Sind võivad huvitada ka need artiklid


Auto

CUPRA Formentor: et oleks õige tunne

CUPRA Formentor: et oleks õige tunne

Kui otsite isikupärast autot, milles väljenduksid sõidurõõm...

Auto

Uus Citroën Jumper: käepärane ja jõuallikatega diislist kütuseelemendini

Uus Citroën Jumper: käepärane ja jõuallikatega diislist kütuseelemendini

Uuendatud Jumperi mootorivalik on lai ja rikkalikud varustus...

Auto

CUPRA Tavascan:  elektrit Hispaania päikese alt

CUPRA Tavascan: elektrit Hispaania päikese alt

Põnev täiendus elektriliste linnamaasturite tormiliselt kasv...